Ti på topp i Nesseby

Nesseby IF, ILAR og kommunen vil motivere folk til å komme seg mer ut på tur og bli kjent rundt omkring. Besøk turmålene i perioden 1. juni til 1. oktober.

Last ned appen  Trimpoeng til telefonen i Google Play (android) eller i Appstore (Iphone). Ved å benytte Trimpoeng trenger vi ikke å sette ut turkasser over alt.

     

Sjekk ut nettsiden Til topps i Nesseby her

Poeng og premiering

Du samler poeng ved å sjekke inn på uteposter. Postene finner du inne i appen med navn, beskrivelse og kart.  Det er ulik poengsum ut i fra vanskelighetsgrad og lengde på turene. 

Alle som får mer enn 40 poeng er med i konkurransen om fine premier. Jo flere poeng, jo flere vinnersjanser. Ungdom under 18 år er med i trekningen av gavekort. 

Special event

Noen ganger er det mulig å sanke ekstra poeng. ILAR arrangerer ”Aldon opp” 13. juni og 29. august og da er det doble poeng. I tillegg arrangeres det felles turer, utetrening med VBK treningssenter o.l. Følg med i facebookgruppen Til topps i Nesseby for mer informasjon.

Fikk du ikke registrert turen?

Turen registreres i appen, men blir du tom for strøm eller får andre problemer med telefonen kan du sende en e-post til sentralbord@nesseby.kommune.no så registrerer vi turen for deg.

Nærmere beskrivelse for noen av turene finnes på godtur.no

Tekniske tips om du har problemer:

Sørg for å alltid ha siste versjon av iOS/Android og siste versjon av Trimpoeng-appen.

Når det er veldig dårlig internettsignal/mobildekning, kan man få problemer ved innsjekking (En oppdatering er på vei som vil bedre dette).

Generelt anbefales det å åpne appen mens man har god internettdekning, og før man går på tur. Dette for å sikre at uteposter og regler er oppdatert når man skal sjekke inn .

Når man har sjekket inn på en post utenfor mobildekning, får man en melding opp om at poengene vil bli oppdatert i Trimpoeng når telefonen kommer innenfor dekning igjen. Da er det viktig å ikke å avslutte eller logge ut av appen. Om du gjør det blir ikke poengene registrert.

NB! Den nyeste versjonen av Trimpoeng-appen viser kart med en sirkel rundt posten/punktet hvor det er mulig å sjekke inn. Du ser også en liten blå prikk som viser din egen posisjon. Forsøk å beveg deg inne i denne sirkelen. Noen ganger er mobildekningen slik at det hjelper og flytte seg  innenfor sirkelen.

Trimpoeng oppdateres ikke for iPhone 4 og bakover, noe som betyr at det på eldre iPhone vil oppleves som ustabilt.

Flere turmål

Har du en turløype som andre bør vite om? I så fall kan det være muligheter for å få den inn på lista. Appen gir deg mulighet til å forslå turmål. 

 

 
 
 
 
 
 
 
Kartdata
Kartdata ©2016 Google
 
 
KartdataKartdata ©2016 Google
Kartdata ©2016 Google

   Vi inviterer våre ildsjeler til Bolyst sin ildsjelkveld
31.08.2019
Pynting av samfunnshuset i Varangerbotn 16.mai og arbeidsliste kjøkken 17.mai
15.05.2019
17.mai program i Nesseby
10.05.2019
Bestilling av ny klubbdrakt
14.11.2018
Spis søndagsmiddagen din på Ilars matdag!
14.11.2018
Prøving til nye Ilardrakter
02.11.2018
Ilars tradisjonelle matdag blir søndag 18.november.
27.10.2018
Nå er det snart Ilars tradisjonelle matdag!
30.09.2018